«Батьківщинівці» Кам’янського підтримали спортивні змагання

Депутати Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина» Олександр Плахотнік, Сергій Миршавка, Олег Усачов, а також активістка Оксана Федосюк, підтримали представницькі спортивні змагання, які відбулися 31 серпня та 1 вересня.

31 серпня за підтримки «батьківщинівців» відбулося велике спортивне свято у селі Гречиному Петриківського району. Черговий Всеукраїнський турнір з боїв без правил ММА викликав неабиякий інтерес. У його рамках відбулося 12 захоплюючих поєдинків за участі бійців з Кам’янського, Дніпра, Кривого Рогу, Верхньодніпровська, Горішніх Плавнів і Полтави.

У перервах між поєдинками глядачів розважали запальними виступами дівчата з ансамблю «Танцювальна родина».

Організаторами змагань, які традиційно проводяться на фольклорно - туристичній базі «Петриківська садиба» в селі Гречине, стали Федерація ММА Кам’янського та спортивний клуб «Адреналін» на чолі зі своїм президентом лідером «батьківщинівців» міста Олександром Плахотніком.

«Підтримка подібних турнірів стала доброю традицією для кам’янської “Батьківщини». Адже це – спорт сильних, мужніх людей, майбутніх захисників України», - зазначає Олександр Плахотнік.

А 1 вересня не менш захоплюючі змагання відбулися в Кам’янському. Стрітбольний турнір для учасників у вікових категоріях до 14-и та 18-и років у центральному парку міста також зібрав чимало глядачів. Традиційну підтримку змаганням, у яких взяли участь спортсмени з Кам’янського та Дніпра, надали Сергій Миршавка та очолювана ним компанія МТС Бетон”.