«Батьківщинівці» на Дніпропетровщині ремонтують техніку для зони АТО

Благодійний фонд «Україна – моя Батьківщина», започаткований Нікопольською міською організацією партії ВО «Батьківщина», прозвітував про зроблене за перші два місяці своєї діяльності. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина».

«До того, як було засновано цей фонд, волонтерська діяльність у нашому місті була сконцентрована у нашому партійному офісі, - розповідає лідер нікопольських «батьківщинівців» Олександр Разін. – Побачивши, настільки одержимі наші земляки прагненням допомогти українським воїнам, ми вирішили нашу діяльність розширити. Таким чином завдяки Фонду нам вдалося розгорнути широкомасштабну волонтерську діяльність.

Стараннями нікопольських «батьківщинівців» до зони АТО з міста постійно відправляються продукти харчування, одяг,взуття, бронежилети, оптичні пристрої, біноклі, маскувальна сітка. Віднедавна тут налагодили ремонт техніки. На фронт вже відправлено близько десяти автомобілів марок «Урал», «КамАЗ», УАЗ, «Нива». Найближчим часом у розпорядження 43 - го батальйону, що входить до складу 93-ї бригади, буде відправлено автомобіль «Швидкої допомоги».