«Батьківщинівці» на Дніпропетровщині відзначили свято Івана Купала

Активісти ВО «Батьківщина» на Дніпропетровщині відзначили свято Івана Купала у різноманітних форматах.

У Кривому Розі активісти Центрально - Міської районної партійної організації ініціювали свято для ветеранів праці у Територіальному центрі соціального обслуговування. Відомі в Кривому Розі вокалісти Геннадій Васюта, Валерій Сухоруков та Микола Терновський запропонували глядачам послухати хіти 70 – 80 років, а Валентина Романова – гуморески.

Зі словами вітання до ветеранів праці звернувся голова Центрально - Міської районної організації ВО «Батьківщина» Ігор Вовкозуб.

А в Кам’янському поєднали свято Івана Купала з Днем Нептуна. Яскравий захід відбувся у Лівобережному парку відпочинку. Його програма була дуже різноманітною – концерт міських танцювальних колективів, конкурси, інтерактивна гра для дітвори з епічною «водною битвою», учасники якої бігали по поляні і поливали одне одного з водяних бомб, пістолетів і просто пляшок. Бажаючі змогли також покататися на конях.

Привітати відвідувачів парку прийшли депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік та депутати Кам’янської міської ради Олександр Плахотнік та Сергій Миршавка. Партійці також подарували парку пульт - мікшер.