«Батьківщинівці» на Дніпропетровщині вітали з Днем захисника Вітчизни та святом Покрови

«Батьківщинівці» Дніпропетровщини відзначили цьогорічні День захисника Вітчизни, українського Козацтва та свято Покрови з особливим підтекстом. Адже напередодні, 12 і 13 жовтня, область відвідала лідер партії Юлія Тимошенко, яка побувала у Дніпрі, Кам’янському та Павлограді.

Партійці вітали земляків зі святами по всій області у найрізноманітніших формах.

У Кам’янському лідер “батьківщинівців» міста Олександр Плахотнік, депутат Дніпропетровської обласної ради Олена Плахотнік та керівник Штабу національного захисту Віталій Чернявський вшанували своїх земляків Вадима Жукова, Родіона Трофимова та Олександра Ткачова, які відзначилися у зоні бойових дій на Донбасі, подарунками і словами вдячності.

«Ви – справжні патріоти і Герої. У нелегкі часи для України ви без вагань стали на захист її незалежності. Ви – приклад для багатьох. А Покров Пресвятої Богородиці нехай захистить вас від усіх незгод», - наголосив у своєму привітанні Олександр Плахотнік.

Партійці Кривого Рога вітали земляків зі святами в усіх районах міста. При цьому не забули і про найвіддаленіші місця, як от селища Чапаєве та Романівка, куди на зустріч з місцевими жителями завітали активісти Тернівської районної організації ВО «Батьківщина». Партійці вручили від імені керівника партійної фракції у Криворізькій міській раді Ольги Бабенко іменні подяки учасникам бойових дій на Донбасі, які також завітали на зустріч.

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв розмістив біг - борд з святковим привітанням на центральній площі Верхньодніпровська, а в районній газеті «Придніпровський край» привітав разом з депутатами районної ради від ВО «Батьківщина».