«Батьківщинівці» Новомосковська переймаються благоустроєм міста

До теми благоустрою Новомосковська привернула увагу керівництва міста місцева організація ВО «Батьківщина».

Стурбованість у партійців викликала діяльність новоствореного комунального підприємства «Новомосковський КОМСЕРВІС», головною метою діяльності якого мав стати благоустрій міста. Але відразу після державної реєстрації ця структура зосередилася на активній видачі дозволів на встановлення малих архітектурних форм (МАФів).

«Ці МАФи, що почали з’являтися, немов гриби після дощу, як ми пересвідчилися у більшості випадків тільки псують зовнішній облік міста. Тобто, підприємство таким чином фактично заробляє грошові кошти на своє власне утримання та не займається благоустроєм взагалі. Місцевим бюджетом з моменту створення цього КП не було отримано жодної копійки грошових коштів, натомість ми спостерігаємо за тим, що дуже швидко наше місто перетворюється на базар», - зазначає депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Микола Козлюк.

З метою з’ясування всіх обставин депутати -батьківщинівці» офіційно звернулися до керівництва міськради, але отримана ними відповідь практично ситуацію не прояснила. Як запевняє Микола Козлюк, вони поставили за мету розібратися в усьому досконально, щоб потім звернутися з відповідними запитами до контролюючих органів.