«Батьківщинівці» підтримали потерпілих в автокатастрофі

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина», юрист за фахом Андрій Козар ініціював допомогу родині Матухно, яка потерпіла в страшній автокатастрофі, що сталася 5 травня цього року на трасі Дніпро - Запоріжжя поблизу селища Солоне.

Андрій Козар забезпечив потерпілу родину безкоштовною правовою допомогою, поставив питання про збір коштів для лікування потерпілих у цій аварії.

Легковий автомобіль, у якому їхали подружжя Матухно зі своїм племінником, на великій швидкості протаранило зустрічне авто. Чоловік загинув на місці, а його дружина та хлопчик дістали важкі травми. Троє дітей подружжя тепер змушені шукати немалі кошти для порятунку своєї мами, тільки щоденне перебування якої у лікарні наразі обходиться в суму 4-5 тисяч гривень. А ще необхідна складна операція ( у жінки серйозно травмовані кінцівки).

Партійці наразі ініціювали збір коштів для потерпілої родини, звернувшись з цим до всіх людей небайдужих, які можуть перерахувати гроші на картку №5168757335208908 у «Приватбанку».