«Батьківщинівці» підтримали сільську громаду

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Іван Рязанцев допоміг громаді села Виводівка Томаківського району навести порядок у ремонті Будинку культури.

До партійця звернулися місцеві жителі з тривожним сигналом. За їхніми свідченнями, будівельна компанія, що веде ремонтні роботи у Будинку культури, де також мають розміститися сільська рада, бібліотека та центр надання адміністративних послуг, вкрай недбало розпоряджається коштами обласного бюджету у сумі 7 мільйонів гривень, виділеними для цього. Коли партієць прибув на місце, на об’єкті працював всього - навсього один робітник, але той навіть відмовився повідомити, яку організацію він представляє.

Також Іван Рязанцев пересвідчився на власні очі, що роботи ведуться вкрай неякісно. Після побаченого партієць оперативно повідомив про невтішну ситуацію керівництво обласної ради. На засіданні профільної комісії, заступником голови якої є лідер «батьківщинівців» Дніпропетровщини Антоніна Ульяхіна, були визначені шляхи для її оперативного виправлення.

Як зазначає Антоніна Ульяхіна, депутати від «Батьківщини» взяли під контроль і інші об’єкти, на яких ведуться ремонтні роботи, кошти на які виділені з обласного бюджету.