«Батьківщинівці» провели форум у Нікополі

Форум-зустріч з жителями та представниками громадських організацій Нікополя провели активісти ВО «Батьківщина». Темою обговорення стали найболючіші проблеми сьогодення, насамперед ті, з якими зіштовхуються пенсіонери та інваліди.

У спілкуванні взяли участь лідери обласної та міської організацій ВО «Батьківщина» Антоніна Ульяхіна та Олександр Разін, члени профільних підрозділів міської ради, зокрема, Управління праці та соціального захисту населення.

«За власне життя ми вже повністю виплатили вартість квартир. В інвентарбюро на ваші будинки, квартири практично встановлена нульова вартість. Та ті квартири нам «не пробачили» й досі. Продовжуємо платити невідомо за що, та такі суми, що дух перехоплює», - зазначила Антоніна Ульяхіна, звертаючись до присутніх.

Також на форумі-зустрічі обговорювалися теми пенсійного забезпечення, медицини.

«Коли заходжу до наших лікарень і бачу стареньких, що сидять з п’ятдесятьма гривнями в кишені і чекають на УЗІ, аналізи здають, стає гірко на душі. Бо ж розумієш, що за ці гроші їм не допоможуть.Будь-які ліки, лікування – надзвичайно дорогі для пересічного громадянина, тим більше, для пенсіонера, інваліда. Отак нині «прогресує» наше суспільство,- мов крокуємо у минулі часи», - підкреслила Антоніна Ульяхіна.