«Батьківщинівці» привітали п’ятихатських залізничників з професійним святом

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв разом з головою райдержадміністрації Сергієм Саламахою привітали з професійним святом працівників залізничного транспорту в П’ятихатках.

«На всіх етапах розвитку залізничники завжди відзначалися і відзначаються професійною майстерністю, самовідданістю та сумлінною працею. Саме завдяки вашій злагодженій роботі тисячі пасажирів щодня з комфортом дістаються потрібного пункту призначення – їдуть на роботу, додому, відвідують рідних і близьких, подорожують і відкривають для себе навколишній світ», - наголосив у своєму вітальному слові Гілал Ісаєв.

«Батьківщинівець» вручив залізничникам грамоти та цінні подарунки.

День працівників залізничного транспорту відзначають мало не в кожній п’ятихатській родині. Адже тутешня залізнична станція є великим залізничним вузлом Придніпровської залізниці. Будівництво вузлової станції розпочалося на території Саксаганської волості Верхньодніпровського повіту ще у 1886 році. Поруч з цим місцем тоді збудували перші п’ять хат, від яких і пішла нинішня назва міста та залізничного вузла.