«Батьківщинівці» стали на захист зрошувальної системи в Петропавлівському районі

Активісти Петропавлівської районної організації ВО «Батьківщина» стали на захист зрошувальної системи поблизу села Троїцьке.

Як розповідає голова Петропавлівської районної організації ВО «Батьківщина» Олександр Тюря, з 11 квітня невідомі особи, які при появі сторонніх людей навіть ховали свої обличчя, без жодних дозволів і документів за допомогою техніки стали розривати орні землі і вирізати труби зрошувальної системи.

На тривожний сигнал з цього приводу партійці відреагували оперативно і повідомили про цю сваволю органи поліції, прокуратури, екологічної інспекції, СБУ, керівництво облдержадміністрації.

«Ці труби діаметром близько півметра і протяжністю до 10 кілометрів, прокладені ще за радянських часів, наразі знаходяться на балансі Української об’єднаної територіальної громади, за депутатів якої ми нещодавно голосували. І хоч про таке зухвальство ми сповістили всіх, кого тільки могли, на сьогодні належної реакції не відчуваємо. Але, попри все, ми рішуче налаштовані боротися до кінця. Бо це наш обов’язок – захищати народне добро», - говорить Олександр Тюря.