«Батьківщинівці» забезпечили школу у Кам’янському фільтрами для води

Громадська організація «Благодійний фонд О. Плахотніка «Рідне місто» за підтримки міської організації «Батьківщини» втілює у життя програму встановлення трьохрівневих фільтрів для питної води у Кам’янському.

Минулого тижня лідер партійців Кам’янського Олександр Плахотнік передав 5 таких фільтрів директору середньої загальноосвітньої школи № 40 Анжелі Зебзеєвій. Фільтри вже встановили на питних «фонтанчиках», встановлених на поверхах у школі та в їдальні. Близько 700 дітей, які тут навчаються, вже п’ють очищену воду.

«Ми вдячні вам за те, що взяли участь у створенні сучасного і безпечного середовища у нашому закладі. Ми цінуємо вашу турботу про здоров’я підростаючого покоління і безкорисливу допомогу», - такі слова вдячності Анжела Зебзеєва адресувала Олександру Плахотніку.

За запевненням партійця, у майбутньому вони планують встановити такі фільтри в усіх школах.

«Турбота про підростаюче покоління – наше пріоритетне завдання. А від якості тієї води, яку п’ють юні кам’янчани, прямо залежить їхнє здоров’я”, - зазначає Олександр Плахотнік.