«Батьківщинівця» нагороджено орденом «За розбудову України»

Вищим орденом Всеукраїнського об’єднання “Країна» «За розбудову України» нагороджено депутата Кам’янської міської ради Сергія Миршавку.

«Батьківщинівець» отримав таку відзнаку за цілий ряд добрих справ, які він постійно робить у рідному місті. Це – встановлення пам’ятника загиблим героям у центрі Кам’янського, відновлення зовнішнього освітлення у лівобережній частині міста, встановлення і відновлення роботи дитячих майданчиків, допомога у придбанні ліків людям похилого віку у рамках програми «Бажаємо здоров’я”, допомога у ремонті середніх загальноосвітніх шкіл №№ 30 та 39, дитячих садків, допомога в патрулюванні міста охоронною структурою «Цитадель» у рамках програми «Безпечний мікрорайон».

Сергій Миршавка є одним з найактивніших депутатів Кам’янської міської ради. А його численні добрі справи постійно знаходять високі оцінки як у подяках містян, так і в різних відзнаках, черговою серед яких став для нього орден «За розбудову України».