Батьківщинці Криворіжжя взяли під опіку сільські бібліотеки

Криворізька районна організація ВО «Батьківщина» організувала збір книг для сільських бібліотек. Цю роботу координує директор районної бібліотеки, активіст нашої політичної сили Катерина Роменська. Їй передувала значна підготовча робота. Насамперед було вивчено ситуацію з книжковим фондом по кожній бібліотеці з тим, щоб визначити їхні нагальні потреби.

- Ми не залишили поза увагою жодну сільську бібліотеку і тепер знаємо, як кожній з них допоможемо конкретно, - розповідає голова Криворізької районної організації ВО «Батьківщина» Світлана Яковішина. – Зокрема, вже поповнили фонд Радушанської бібліотеки на декілька сотень книжок і таким чином підтримаємо й усі інші. А в Новопільській сільській бібліотеці виникла ще одна нагальна проблема – вийшла з ладу система опалення. Вирішити її допомогли батьківщинці, завдячуючи депутатові обласної ради від нашої політичної сили Віталію Вербасу, який закріплений за Криворізьким районом.