Батьківщинці з Дніпропетровщини добровільно захищають Україну на Донбасі

Як повідомив голова Вільногірської міської організації ВО«Батьківщина» Валерій Денисюк, цілий ряд партійців добровільновідбули на Донбас захищати Україну. Один з них, 55-річний ОлегБандурченко, останнім місцем роботи якого була посада головногомеханіка на заводі залізобетонних виробів, пішов до військкоматувідразу після Дня будівельника, що відзначався минулого серпня.Саме цей вільногірець став одним з тих, хто встановивукраїнський державний прапор розміром 2 х 4 метра на териконі однієїз шахт на так званій нейтральній території. Як розповідає Олег, встановлення стягу супроводжувалосядивовижними явищами в природі. Коли тільки вони почали на териконпідніматися, з ворожого боку пролунала стрілянина. І саме в цей частерикон оповив густий туман. Після того ж, як прапор встановили іспустилися донизу, туман зник, немов його й не було.Зрештою, український стяг простояв на териконі цілих три місяці.