"Батьквщина" встановила в Дніпрі всеукраїнський рекорд в День державного прапора

23 серпня, в День державного прапора України, Дніпровська міська організація ВО «Батьківщина», громадська організація “Батьківщина молода” та небайдужі мешканці міста встановили всеукраїнський рекорд. О 15:37 на площі Героїв Майдану представник Національного реєстру рекордів України зафіксував найбільшу кількість прапорців, розданих в одній локації – 2017 штук.

Роздавати прапорці почали представники «Батьківщини Молодої» з 9:00. За шість з половиною годин роздано 2017 прапорців. Попредній рекорд, 1360 , було побито ще о 12:00.

«Було дуже приємно бачити щирі посмішки дніпрян, коли вони отримували українські прапорці. Активність людей перевершила наші очікування. Не сподівалися встановити новий рекорд так швидко» - зізнався предстваник національного реєстру рекордів України Павло Горишевський.

Після підтвердженя факту встановлення рекорда, у небо було випущено тисячи кульок національних кольорів.

Представник Національного реєстру видав сертіфикат  про фіксацію нового рекорду заступину голови Днепропетровської областної ради, керівнику Дніпровської міської організації ВО "Батьківщина" Мгеру Куюмчяну.

«Український прапор особисто для мене – символ моєї відповідальноті за незалежність, суверенітет та майбутнє країни. Ми запросили на це свято якнайбільше громадян України, щоб кожен з них, отримавши такий прапор, та взявши участь у встановленні рекорду, відчув відповідельність за наш прапор та нашу країну» - розповів Мгер Куюмчян про мету проведення свята.

Поділилась своїми враженняи від заходу і голова Дніпропетровської обласної організації Антоніна Ульяхіна:

«Це було дуже добре свято, яке об'єднало душі всіх українців, що прийшли сюди сьогодні. Мені дуже сподобалось те, що я побачила в очах людей. Це були надія та рішучість. Я думаю, що наші вояки, що боронять свободу, мають розуміти: у них в тилу є багато тих, хто може їх підтримати».