Чому ви мовчите, коли Порошенко здає Донбас? - доброволець, учасник кампанії 2014 року про останні рішення влади

Вчора по ТВ Петро Порошенко з виразом обличчя як у Мони Лізи, твердив, що багатьом українцям "пороблено", бо не хочуть підтримувати закон про амністію бойовикам, їх "особливості самоврядування" на окупованих територіях та "вибори" під дулами автоматів солдат РФ. Порошенко у своєму репертуарі. Співає солов’єм. Перебріхувати навчився філігранно, та й політтехнологи його - роботу свою знають. Все як по підручнику: то у недорогому ресторані яєшню їсть (бо такий як усі), то коліно, на камеру, перед воїном в інвалідному візку преклонить, аля принц Гарі. То в гості, на вечерю, до сім'ї "невідомого військового" завітає, так само робив його нині старший партнер - Володимир Путін.

Вже інше питання, що за дешевим позерством люди не забули, ані 1 грудня 2013 року, коли Петро заліз на грейдер та волав, що патріоти під банковою провокатори. Тоді було мільйона півтора людей на Майдані і владу можна було міняти без крові. А так, як наслідок, ростріляна небесна сотня, кров яких на руках саме нинішнього "гаранта". Як наслідок Росія встигла підготувати спец операцію, забрати Крим; війна на Сході. Потім зданий ворогу аеропорт, Іловайська трагедію, Дебальцеве, Савур-могила, - це і далеко не тільки це, ніколи не забудуть і не пробачать, не лише десятки тисяч сімей, рідні яких там загинули, чи були поранені, але і вся країна. Не забуто і обіцянки "закінчити АТО за три дні»…Чи продати фабрики в Росії.
З безневинним виразом обличчя Порошенко продовжує процес легалізації посібників окупантів, плюючи в обличчя всій нації, запевняючи що ось він український інтерес та українська перемога.
Порошенко захищав свої та інших олігархів мільярди, 3,5 роки намагався одночасно грати на дві сторони (Америку і Росію). Але після відкриття у США справи по втручанню у вибори, де він один з фігурантів, йому залишилось лише кинутись в обійми Путіна.
Отже не може бути питань до головного популіста країни, за сумісництвом засновника партії регіонів, а тепер відкритого зрадника - Петра Порошенка.
Питання до військових діючих і тих хто демобілізувася. Саме за такий фінал ми боролися? Саме за це гинули побратими?
Питання у багатьох українців є і до сил що позиціонують себе як націоналістичні.
Чому друге поспіль критично важливе для нації питання у вас "виходить пшик"? Першим, нагадаю, було питання спроб розпродажу земель сільськогосподарського призначення.
Адресно: Де Дія Яроша чистила збрую, коли приймався законопроект про Донбас? Чому багато хто з азовців трохи не доїхали до ВР? (Версія про злу-злу міліцію не витримує серйозної критики. Питання не до бійців, а тих хто планували дійство). Що зробив ПС щоб не допустити прийняття законопроекту про сдачу Донбасу (Окрім обіцянок «через коліно ламати плин історії")? І де поділися "свободівці" на чолі з Михальчишиним, який погрожував всім ворогам нації армією, що перейде Збруч?