Численні порушення протягом дня фіксувалися на виборах до об'єднаних громад

Факти неодноразового підвезення людей для голосування на виборах до Раївської об’єднаної територіальної громади в Синельниківському районі на Дніпропетровщині зафіксовано спотерігачами від ВО “Батьківщина». Для цього був задіяний навіть шкільний автобус.

«Батьківщинівці» з цього приводу склали акт і викликали співробітників поліції.

А на виборах до Васильківської об’єднаної територіальної громади голосуючим роздавали бюлетні з іншим номером округу.

Вражаючий факт зафіксовано і в Нікопольському районі. На виході з однієї з виборчих дільниць, де проходить голосування до Червоногригорівської об’єднаної територіальної громади, спостерігач від влади записував прізвища тих, що віддали свої голоси.

За цими фактами також складено акти.

Як повідомляють у дніпропетровській «Батьківщині», наразі ситуація в області, де проходять вибори відразу у 19 об’єднаних територіальних громадах, загострюється. У зв’язку з доволі низькою якою виборців влада намагається різними способами штучно її збільшити. Саме цим фактам партійці приділяють особливу увагу.