Депутат-«батьківщинівець» допоміг спортсмену з Кам’янського взяти участь у мотокросі

Депутат Кам’янської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка надав підтримку члену збірної України з мотокросу Дмитру Чернову.

Дмитро Чернов завдяки допомозі партійця взяв участь у першому етапі чемпіонату України з суперкросу, присвяченого пам’яті Андрія Бессонова, який пройшов у Сумах. Кам’янчанин виступив на важливих змаганнях на мотоциклі Husqvarna - 250 успішно. Дмитро Чернов посів перше місце у класі МХ2, у якому ще недавно змагався і Андрій Бессонов.

Тепер кам’янчанин готується у складі юніорської збірної України до участі в Європейському кросі Націй, який відбудеться 7-9 вересня цього року у польському місті Гданьськ. Дмитро Чернов виступатиме під № 37 – улюбленим номером свого товариша Андрія Бессонова.

Спортсмен висловив вдячність Сергієві Миршавці та очолюваній ним компанії «МТС - Бетон» за такий вагомий внесок у підготовку національної збірної до участі у престижних змаганнях.