Депутат-«батьківщинівець» отримав подяку за підтримку шкільної театральної студії

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв отримав подяку від відомих українських митців, зокрема, Влада Ями та Амадора Лопеса, за підтримку шкільної театральної студії «Сузір’я”.

Театральна студія «Сузір’я”, яка працює у П’ятихатській ЗОШ I - III ступенів під керівництвом вчительки Ольги Бабич. У квітні цього року талановиті діти вибороли першу премію на Всеукраїнському фестивалі - конкурсі мистецтв «Таланти Карпат», що проходив у Буковелі. Ця поїздка відбулася завдяки підтримці Гілала Ісаєва.

А вже в жовтні 2018 року театральна студія «Сузір’я» стала першою на Всеукраїнському фестивалі – конкурсі мистецтв «Перлина Кам’янця» у Кам’янець - Подільському. І цього разу її участь у престижному творчому змаганні забезпечив Гілал Ісаєв.

«Нам відомо, як багато добрих і хороших справ Ви робите для людей. Ваша доброта і увага до потреб дітей здобула для Вас заслужену повагу. Сподіваємося на подальшу співпрацю в роботі по популяризації мистецтва серед дітей», - зазначається у подяці, адресованій Гілалу Ісаєву.