Депутат-«батьківщинівець» підтримав протест проти свавілля газового монополіста

Депутат Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина» Іван Горбаренко підтримав мітинг протесту жителів селища Романкове проти незаконного відключення газопостачання, у якому взяв участь особисто.

Близько 200 учасників зібрання висловлювали свою стурбованість з приводу відключення газопостачання індивідуальним споживачам природного газу у селищі, яке адміністративно підпорядковане місту Кам’янське. Головною причиною цього вони назвали сваволю з боку монополіста – ПАТ «Дніпропетровськгаз».

Учасники зібрання прийняли резолюцію, у якій визнали припинення газопостачання до селища Романкове безпідставним, доручили депутатам Кам’янської міської ради звернутися до НКРЕКП, Міністерства енергетики України та до Антимонопольного комітету України з метою проінформувати про масові порушення законодавства з боку ПАТ «Дніпропетровськгаз», ініціювати позапланову перевірку діяльності ПАТ «Дніпропетровськгаз» на відповідність ліцензійним вимогам та за результатами перевірки притягнути винних у цьому осіб до відповідальності.

Іван Горбаренко запевнив жителів Романкового, що «батьківщинівці» візьмуть виниклу ситуацію під свій контроль і докладуть всіх зусиль, щоб у найкоротші терміни відновити газопостачання.