Депутат-«батьківщинівець» підтримує юних краєзнавців

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік стала почесним гостем міської краєзнавчої конференції «Від краєзнавства до краєлюбства», що відбулася у Музеї історії міста Кам’янське.

Під час конференції відбулася церемонія нагородження юних краєзнавців, які стали переможцями та призерами різних конкурсів і експедицій, та їхніх керівників. Олена Плахотнік також взяла у ній участь. «Батьківщинівка» подарувала позашкільному закладу "Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Горицвіт", який організував цю конференцію, сертифікат на покупку ноутбука, який так необхідний для організації та проведення національно-патріотичних заходів для молоді.

"Сьогодні я хочу сказати спасибі всім педагогам за те, що ви вчите молодь любити рідний край, цінувати і берегти своє місто, країну, землю, пізнавати історію і досліджувати її. А всім юним краєзнавцям я бажаю нових відкриттів, яскравих вражень і цікавих подорожей", - зазначила Олена Плахотнік, звертаючись до присутніх.