Депутат фракції «Батьківщини» в обласній раді підтримав літературний конкурс

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Андрій Козар підтримав проведення Всеукраїнського патріотичного літературного конкурсу імені Валер’яна Підмогильного, ініційованого обласною організацією Національної Спілки письменників України.

Участь у конкурсі взяли понад 100 робіт у трьох номінаціях – «Поезія», «Проза» та «Проба пера». Кращі з них опубліковані в альманасі «Степова Еллада».

Голова Дніпропетровської обласної організації Національної Спілки письменників України Володимир Луценко висловив вдячність Андрієві Козару за сприяння у проведенні конкурсу. «Батьківщинівець» таку підтримку майстрам пера, як знаним у краї, так і починаючим, надає вже не вперше.

«Дуже дякуємо Андрієві Васильовичу, адже проведення  конкурсу соціально - культурного значення у Дніпропетровській області надає подальший розвиток та суттєво впливає на підвищення патріотичного духу як молодих українців, так і людей старшого віку, та увічнення пам’яті видатного українського письменника», - наголосив Володимир Луценко.