Депутат обласної ради від «Батьківщини» допоміг селянам добитися ремонту дороги

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв допоміг відремонтувати дорогу в селі Троїцьке П’ятихатського району.

Із проханням про допомогу в цьому питанні до партійця звернулася голова місцевої сільської ради Юлія Набока. Дороги у Троїцькому перебували в аварійному стані. І хоч у сільській раді виготовили проектно - кошторисну документацію для їх ремонту, коштів територіальної громади для таких робіт не вистачало.

Гілал Ісаєв поставив питання про виділення необхідних коштів з обласного бюджету, які було виділено у сумі 9 мільйонів гривень. Тепер жителів Троїцького радує дорога з новеньким асфальтовим покриттям, чого вони чекали протягом багатьох років.

«Наші дороги зазвичай такі, що вистачає причин бажати кращого. Але саме ця дорога була настільки розбитою, що стала непридатною для проїзду. Після ремонту транспортне сполучення з Троїцьким значно поліпшиться», - зазначає Гілал Ісаєв.