Депутат від «Батьківщини» дбає про благоустрій Кам’янського

Депутат Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина» Сергій Миршавка взяв діяльну участь у місячнику озеленення, прибирання та благоустрою.

Партієць завіз посадковий матеріал – саджанці та кущі для благоустрою прибудинкових територій по проспекту Металургів та дитячого закладу «Незабудка».

«Благоустрій – не лише візитна картка району, міста, а й одна зі складових добробуту. Тому я цьому приділяю постійну увагу», - зазначає депутат.

Адміністрація, колектив та батьки дитячого закладу «Незабудка», жителі мікрорайону, які висадили завезені партійцем саджанці та кущі з нагоди Дня довкілля, який відзначався 20 квітня, подякували Сергієві Миршавці за постійну увагу саме до благоустрою. Вони пригадали, що за сприяння депутата було облаштовано нову пішохідну зону у районі вулиці Металургів, проведено роботи з освітлення навколишньої території, обрізано сухі гілки дерев, впорядковані точки збору побутових відходів.