Депутат від «Батьківщини» допоміг землячці взяти участь в чемпіонаті світу з тхеквондо

Депутат Кам’янської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка допоміг місцевій спортсменці Олександрі Даньшиній взяти участь у чемпіонаті світу з тхеквондо, фінальний турнір якого відбувся в британському місті Манчестер.

Олександра Даньшина, яка виступала у ваговій категорії до 49 кг, у першому бою перемогла з рахунком 24:18 бронзового призера чемпіонату світу 2013 року, переможницю Панамериканських ігор Яні Агуїрре з Куби. А в наступному двобою представниця Камянського поступилася лише одним балом трикратній чемпіонці Африки, переможниці Африканських ігор Нур Абдельсалам з Єгипту.

Сама спортсменка зізнається, яка почала займатися тхеквондо у 2013 році, що вже давно відчувала готовність для своєї участі у турнірі найвищого рівня. Нинішній рік розпочався для неї особливо успішно. Олександра Даньшина стала чемпіонкою України серед молоді і дорослих, перемогла на Всеукраїнській універсіаді, взяла участь у чемпіонаті Європи серед молоді в Хельсинборгу (Швеція), Всесвітніх студентських іграх в Загребі (Хорватія). Але вершиною бажань спортсменки була саме участь у чемпіонаті світу в Манчестері, відбір на який вона впевнено пройшла. Однак здійснення заповітної мрії виявилося проблемним через відсутність необхідних коштів.

Коли ж спортсменка разом зі своїм тренером звернулися за підтримкою до Сергія Миршавки, який очолює товариство з обмеженою відповідальністю «МТС - бетон», той зміг вирішити питання протягом декількох днів.

«Це мені дозволило повністю віддатися тренувальному процесу, у мене немовби виросли крила! Сергію Івановичу, спасибі Вам за віру в мене!», - такі слова вдячності на адресу партійця висловила Олександра Даньшина.