Депутат від «Батьківщини» ініціював сесію міськради, присвячену темі торгівлі землею

Депутат Покровської міської ради від ВО «Батьківщина» Станіслав Новицький звернувся до міського голови Олександра Шаповала з вимогою скликати позачергову сесію міськради.

Станіслав Новицький пропонує колегам - депутатам розглянути проект рішення «Про приєднання громади м. Покров до народної законодавчої ініціативи стосовно реформування земельних відносин».

«Прошу Вас взяти до уваги, що питання захисту української землі та питання збереження місцевого самоврядування – це нероздільні питання, котрі є спільним інтересом та спільною відповідальністю як місцевих громад, так і вітчизняних аграріїв. Від вирішення цього питання буде залежати наше з вами спільне майбутнє», - наголошує партієць.

Станіслав Новицький також закликав не голосувати у другому читанні за законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» і народного депутата Дениса Германа, який представляє місто Покров у Верховній Раді України.