Депутат від «Батьківщини» контролює використання бюджетних коштів

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв особисто контролює хід ремонтних робіт у дитячому дошкільному навчальному закладі № 2 міста П’ятихатки.

Кошти у сумі 4 мільйони гривень на проведення ремонтних робіт у дитсадку було виділено з бюджету Дніпропетровської обласної ради саме за сприяння Гілала Ісаєва. Завідуюча дошкільним навчальним закладом Раїса Мельник разом з батьками дітей звернулася до «батьківщинівця» з таким проханням, яке було виконано.

«Тепер головне – ефективно і якісно використати ці бюджетні кошти. Тому я постійно контролюю хід таких необхідних для нашого міста робіт», - зазначає Гілал Ісаєв.

Відкриття кардинального оновленого дитячого дошкільного закладу заплановано на вересень нинішнього року.

Як раніше повідомляла керівник фракції «Батьківщина» у Дніпропетровській обласній раді Антоніна Ульяхіна, всі депутати - партійці опікуються об’єктами у своїх виборчих округах, будівництво чи ремонт яких здійснюється за рахунок бюджетних коштів. Головну увагу вони приділяють саме забезпеченню своєчасного і якісного виконання таких робіт.