Депутат від «Батьківщини» облаштував тротуар для інваліда у Кам'янському

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік допомогла зробити тротуар, по якому тепер зможе пересуватися інвалід - колясочник, який мешкає у прилягаючому до нього будинку.

З таким проханням звернулася голова комітету 9-го мікрорайону міста Камянське Світлана Іванова.

«В негоду там неможливо було пройти нікому, тим паче таким людям. Я передала це прохання кільком депутатам, але ніхто не зміг нам допомогти. І тоді я написала листа Олені Олександрівні. І вона допомогла. Тепер біля будинку з'явилася чудова доріжка, по ній діти ходять до школи і до дитячого садка, і дорослим зручно», - розповідає Світлана Іванова.

Це далеко не перша добра справа Олени Плахотнік у 9-у мікрорайоні. Саме завдяки їй тут і дитячі майданчики обладнали, і поручні в під’їздах багатоповерхівок встановили для зручності пенсіонерів та інвалідів. А 1 листопада у дворах будинків № 1 на проспекті Перемоги та № 1а на проспекті Наддніпрянському зявилися нові майданчики для збирання сміття. Про це також подбала Олена Плахотнік.