Депутат від «Батьківщини» підтримує медицину в Томаківському районі

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Іван Рязанцев вручив колективу підстанції «Швидкої допомоги» у селі Вищетарасівка Томаківського району набір медичних інструментів.

У врученому «батьківщинівцем» наборі є весь найнеобхідніший інструментарій для якісного надання першої медичної допомоги

Іван Рязанцев з колективом сільських медиків обговорив їхні нагальні проблеми. Приміщення сільського закладу охорони здоров’я гостро потребує ремонту та поліпшення умов праці медперсоналу. Там навіть немає води і елементарних умов для роботи, в жалюгідному стані знаходиться практично все. Старі дерев'яні вікна та двері давно відслужили свій термін. На стінах - сліди від підтікання та тріщини. Аварійний ганок і під'їзна дорога взагалі не витримують жодної критики. Приміщення не опалюється.

«Професіонали сьогодні опинилися в ролі ентузіастів, які чесно виконують свій обов'язок, незважаючи ні на що. Ми не можемо залишатися до цього байдужими», - зазначив Іван Рязанцев і пообіцяв донести до обласної влади інформацію про жалюгідну ситуацію в сільському закладі охорони здоров’я.