Депутат від «Батьківщини» продемонстрував виборцям фільм - звіт про свою роботу

Депутат Камянської міської організації ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка прозвітував перед виборцями про свою роботу за 2019 рік у незвичному форматі.

Зустріч з партійцем, приурочена до підведення підсумків року, розпочалася з невеликого концерту вихованців Будинку дитячої творчості і гімназії № 39. Після цього виборці переглянули фільм-звіт про виконану депутатом роботу.

Сергій Миршавка зі своєю командою для 22-го виборчого округу і 2-го мікрорайону лівобережної частини Камянського за минулий рік зробили багато. Допомагали школам і дитячим садкам з ремонтом і виділенням грошей для них,  закупляли обладнання і пісок для дитячих майданчиків, наводили порядок у дворах, допомагали з установкою, ремонтом і повіркою  лічильників води, установкою пластикових вікон (зокрема, в школі №30 встановили 150 пластикових вікон), обладнали бетонні тротуари, встановлювали бетонні паркани, організовували різноманітні святкові заходи, допомагали вихованцям Будинку дитячої творчості автобусом для поїздок на фестивалі, а юних спортсменів забезпечували екіпіровкою та поїздками на змагання.

Сергій Миршавка також постійно допомагає українським воїнам у зоні бойових дій на Донбасі.

Учасники зустрічі одностайно проголосували за те, щоб роботу депутата оцінити на «відмінно».