Депутат від «Батьківщини» прозвітував про свою роботу перед виборцями Нікопольського селянами

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» виступив з публічним звітом про свою роботу у 2018 році перед жителями Нікопольського району.

Депутат повідомив, що у 2018 році на вирішення нагальних проблем району було спрямовано субвенції з обласного бюджету в сумі 200 тисяч гривень. Виділено з бюджету області кошти на капітальний ремонт дитячого садочку «Сонечко» в селі Павлопілля Лошкарівської ОТГ. В цьому закладі ні капітального, ні поточного ремонту не було багато років, а зараз відремонтували дах, замінили вікна, утеплили фасад. Роботи з благоустрою дитячого садочку тривають. Домігся депутат виділення коштів і на прокладання частини дороги до платформи «Роз”їд 313», яка була для селян конче необхідною, щоб добратися до міста. Завдяки клопотанню депутата обласної ради 110 громадян району отримали матеріальну допомогу.

Разом з Андрієм Козарем у цьому спілкуванні з виборцями також взяли участь керівник окружної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Сотула та депутат Нікопольської районної ради Надія Рикун.