Депутат від «Батьківщини» відвідала шкільний табір

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік з нагоди Дня захисту дітей завітала до табору з денним перебуванням дітей при школі № 27 у селищі Романкове міста Камянське.

Олена Плахотнік привезла дітям солодощі, настільні ігри та спортивний інвентар для активного відпочинку.

«Я вітаю всіх вас з наступаючим святом! Нехай цього сонячного дня на ваших обличчях грають щасливі посмішки», - побажала «батьківщинівка» дітям.

У самій же середній загальноосвітній школі № 27 Олена Плахотнік є частим гостем. За її підтримки тут придбали меблі для їдальні, радіомікрофон для проведення шкільних заходів, передано багато різних подарунків. Наразі саме з ініціативи Олени Плахотнік у навчальному закладі розпочали ремонт санвузлів.

«Ми дуже вдячні Олені Олександрівні за увагу і підтримку нашого навчального закладу. Завдяки її допомозі нам вдається поліпшити умови навчання нашої дітвори. Олена Олександрівна завжди уважно ставиться до дітей і підтримує нас не лише в День захисту дітей», - зазначає директор школи № 27 м. Камянське Роман Маслєнніков.