Депутат від «Батьківщини» з Кривого Рогу взяла участь у міжнародній конференції в Києві

Керівник фракції ВО «Батьківщина» у Криворізькій міській раді Ольга Бабенко взяла участь у міжнародній конференції «Права переселенців. Європейський підхід», яка відбулася в Києві.

У конференції взяли участь представники Секретаріату Кабміну, міністерств, державних установ, місцевої влади, суддівського корпусу, юристи та вчені зі всієї України. Також до заходу долучилися самі внутрішньо переміщені громадяни, члени міжнародних та неурядових організацій, посольств, представники Ради Європи.

Головною метою конференції стала розробка дійових шляхів поліпшення українського законодавства, запровадження відповідної практики національних судів.

Криворізька «Батьківщина» проблемами внутрішньо переміщених осіб займається системно і послідовно. Саме тому її представника запросили взяти участь у конференції на цю тему.

«Наша команда давно займається впритул цими питаннями. Тому участь в заході такого рівня для нас і честь, і неоціненний досвід», - зазначає Ольга Бабенко.