Дніпропетровська обласна організація «Батьківщини» вітає із святом Воскресіння Христового!

Багато років тому Господнє диво дало всім людям надію і показало, що воля Божа сильніша за волю недобрих людей. У Великдень маємо добру нагоду замислитися про те, що Господь не полишає і у найтяжчому випробуванні, і що благодать здобуваюється у щоденній вірі та  невпинній боротьбі. В цей день, на світле свято Великодня, ми спільно молимось, щоб як і у воскреслого Христа, який відвалив тяжкий камінь і вийшов із гробу, у нас почалося нове життя. Ми віримо у Божу благодать та справедливість. Ми звертаємось до Всевишнього з молитвою про милість до України і всього українського народу і про домпомогу в здобутті своїх прав, із проханням захистити Україну від негараздів і темних сил та дарувати  українському народу надію.

Партія «Батьківщина» щиро вітає українців зі святом Великодня. Ми вітаємо з Воскресінням Христовим нашого лідера Юлію Тимошенко, а разом і всіх, хто страждае від неправедного нині устрою держави. Нехай Господь допоможе нам всім домогтися перемоги в боротьбі за їх визволення та визволення України.

Христос Воскрес! Воскресне й Україна!