Дніпровська "Батьківщина молода" обрала нового голову

4 серпня в Дніпрі пройшла позачергова конференція ГО «Дніпровська міська Батьківщина молода» .Взяли участь у конференції 29 делегатів, в тому числі: голова Дніпровської міської організації «Батьківщина», Мгер Куюмчян, голова обласної організації «Батьківщина молода» Тетяна Корнійчук.
В ході засідання, обрано нового голову організації «Дніпровська міська Батьківщина молода». Посаду довірили Ігорю Поліщуку. 28 делегатів підтримали його кандидатуру.
Новий голова окреслив задачі організації та наголосив на тому що сьогодні важливо всебічно займатися молоддю, яка є майбутнім України.
Ігор Поліщук охарактеризував стан речей на сьогодні:
«Коли я почав вивчати молодіжні рухи в місті, то довідався що немає жодної організації, про яку би знала бодай половина молоді Дніпра. Тож нині бачу нашим завданням: щоби кожна третя людина мінімум добре знала, що ми існуємо, чим займаємося. Також хочемо щоби молодь активно долучалася до наших проектів. Вони будуть різноманітні: спортивні, культурні… Тож, розслаблятися нам не прийдеться! »- пообіцяв новий голова.