Дніпровська «Батьківщина» засуджує висловлювання Володимира Ар’єва

Дніпровські «батьківщинівці» засуджують оприлюднені в Інтернеті висловлювання Володимира Ар’єва на адресу лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Тільки обурення можуть викликати нічим не підтверджені повідомлення про те, що колишній прем’єр - міністр підписала газові угоди з Росією на кабальних умовах. Ця тема вже давно детально висвітлена у ЗМІ. Ніяких кабальних умов не було, а були стандартні схеми, за якими отримували газ з Росії практично всі європейські країни.

Так само не витримують жодної критики закиди Володимир Арєва щодо того, що Юлія Тимошенко немовби викупила якісь військові акції і на них наживається. Це не відповідає дійсності, для чого досить почитати е-декларацію лідера ВО «Батьківщина».

Те ж саме стосується і безпідставних звинувачень на адресу нашої політичної сили, яка у 2008 році немовби не засудила агресію Росії проти Грузії. Такі закиди є абсолютно безпідставними. І в 2008 - у році, і в усі наступні ВО «Батьківщина» рішуче виступало проти будь-якої агресії, бо ми є партією проукраїнською, одними з головних пріоритетів для якої є цілісність і незалежність нашої держави і всіх держав, що постали на пострадянському просторі.