Дніпровська «Батьківщина» засуджєу намагання влади переслідувати Юлію Тимошенко

Дніпропетровська обласна організація ВО «Батьківщина» засуджує намагання влади в черговий раз переслідувати Юлію Тимошенко. Саме як спробу переслідування політичного опонента партійці розцінили рішення Національного агентства з питань запобігання корупції про перевірку електронних декларацій лідера партії, винесене на підставі звернення Генеральної прокуратури України.

«Складається враження, що всі сили нашої влади акумульовані довкола способів знищення Юлії Володимирівни, як політика і лідера опозиції. Виявляється, погано, коли політик не має свого бізнесу, коли їй не капають відкати, як іншим. Коли він бореться за свій народ, за свою Батьківщину, за свої переконання»»» - наголошується у заяві партійців.

При цьому партійці привертають увагу до того, що чимало високопоставлених політиків, незважаючи на власні обіцянки, дотепер не позбулися свого бізнесу. Однак у Національного агентства з питань запобігання корупції до таких вражаючих фактів чомусь руки не доходять.