Дніпровські «батьківщинівці» готуються до референдуму по питанню продажу землі

Активну роботу з підготовки до Всеукраїнського референдуму щодо заборони на продаж землі, ініційованого ВО «Батьківщина», проводить міська партійна організація у Дніпрі.

Як розповів заступник голови міської «Батьківщини» Віктор Орел, вже проведено наради з партійним активом, розроблено план інформаційно-агітаційної роботи, сформовано склад ініціативної групи. Активісти планують проведення масових заходів у різних формах, випуск буклетів, листівок на тему необхідності заборони торгівлею українською землею.

«Якщо хтось вважає, що ця тема для жителів великого міста є не настільки близькою, як для селянина, то глибоко помиляється. Більшість жителів Дніпра так або інакше пов’язані з темою землі, села, де мають рідних та близьких. А по-друге, це питання не є якимось вузьким, але таким, від якого залежить майбутнє України. Адже земля -  чи не найголовніше наше багатство. І це ми маємо донести до кожного,незалежно від того, де він живе і чим займається», - зазначає Віктор Орел.