Дніпровські «батьківщинівці» передали будматеріали та обладнання для українських воїнів на Донбасі

Будівельні матеріали та сантехнічне обладнання передали для будівництва штабу 57-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних Сил України активісти Дніпровської міської організації ВО «Батьківщина».

Будівля штабу 57-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних Сил України, яка дислокується в Пісках на Донеччині, була зруйнована в середині червня внаслідок артилерійського обстрілу з боку ворога. На новому місці її довелося зводити фактично з нуля. За допомогою у цій роботі українські воїни звернулися до дніпровських «батьківщинівців», лідер яких Мгер Куюмчян відгукнувся відразу і запросив представників бригади до Дніпра для отримання будівельних матеріалів та сантехнічного обладнання.

Такий потрібний для штабу бригади вантаж було відправлено в урочистій атмосфері.

"Сьогодні вся команда міської партійної організації підключилася до процесу допомоги військовослужбовцям 57-ї бригади в будівництві нового штабу. Все необхідне для цього ми зібрали у найкоротший строк», - наголосив Мгер Куюмчян.

Партійців саме з цим військовим підрозділом єднає давня співпраця. Адже ще у 2014 році воїни 57-ї окремої мотопіхотної бригади одними з перших відгукнулися на заклик лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко і приєдналися до Руху Опору.

Цього дня партійці також організували для українських воїнів екскурсію до Музею антитерористичної операції, який створено у Дніпрі.