Дніпровські «батьківщинівці» проводять акцію «За чисте довкілля»

Акцію «За чисте довкілля» вже протягом декількох місяців проводить Дніпровська районна організація ВО «Батьківщина».

Зміст такої акції полягає в тому, що «батьківщинівці» беруть засмічений об’єкт, прибирають його, наводять порядок. А по завершенні розклеюють листівки з гаслом «Зроблено добру справу» та символікою районної партійної організації - синичкою-трудівницею.

Завдання долучитися до акції отримала кожна первинна структура. Днями про свою участь повідомила Балівська первинна партійна організація ВО «Батьківщина». Активісти вирішили впорядкувати місцевий пляж на річці Оріль - привести до ладу берегову зону, дотепер засмічену і забруднену. Всі разом прибрали сміття на пляжі та території поблизу нього, вичистили дно річки, обрізали гілля, що заважало проходу до місця відпочинку, зарівняли ями, ліквідували смітники, скосили траву, видалили чагарники, розчистили берег від стовбурів дерев.

Віднині оновлена територія балівського центрального пляжу гостинно приймає місцевих жителів та гостей села.