Дніпровські «батьківщинівці» привітали з Днем знань рідну школу Юлії Тимошенко

Дніпровські «батьківщинівці» взяли участь у святковій лінійці з нагоди Дня знань, що традиційно відбулася в дніпровській середній загальноосвітній школі 75, яку свого часу закінчувала лідер ВО «Батьківщина», народний депутат України Юлія Тимошенко.

Нинішній рік для навчального закладу є особливим, адже він відзначає своє 50-річчя. Наразі його новими учнями стали 95 першокласників.

Сама лінійка пройшла в урочистій атмосфері з традиційною демонстрацією творчості школярів, які читали вірші, співали і танцювали. Адже школа живе не лише навчальним процесом. Тут працюють різноманітні гуртки, музей народознавства, де виставлені предмети народної творчості, національного побуту, автентичні національні костюми. А цього року Штаб національно-патріотичного виховання відкриє нові експозиції в кімнаті бойової слави школи. Ще однією визначальною особливістю навчального закладу став петриківський розпис, яким прикрасили влітку школу народні майстри.