Голову дніпровської міської «Батьківщини» удостоєно відзнаки імені Івана Багряного

Голова Дніпровської міської організації ВО «Батьківщина», заступник голови Дніпропетровської обласної ради Мгер Куюмчян отримав відзнаку імені Івана Багряного за 2018 рік.

Відзнаку імені Івана Багряного засновано в 2016 році Фундацією Івана Багряного (США) та Всеукраїнським щомісячником «Бористен» (м. Дніпро). Ця нагорода присуджується за вагомі досягнення в галузях науки, освіти, культури, активну державотворчу та громадську діяльність як громадяни України, так і представники української діаспори, окремі колективи, установи, релігійні громади та інші юридичні особи.

Мгер Куюмчян удостоївся цієї відзнаки за активну волонтерську діяльність, підтримку учасників Майдану, забезпечення необхідним обмундируванням, продуктами харчування бійців ЗСУ на Донбасі.

«Боротьба Івана Багряного отримала ефект через десятки років. Та боротьба за незалежну, сильну Україну, де навіть вірмени говорять українською, – ця його мрія здійснилася. І я хочу вас закликати боротися», - сказав Мгер Куюмчян у своєму зверненні до учасників церемонії нагородження.