Громадські організації Кривого Рогу подякували «Батьківщині» за співпрацю

Керівники криворізьких громадських організацій «Егіда - Центр», «Інші грані», «Щира справа» та благодійної організації «БТ Мережа» спільно подякували керівникові фракції «Батьківщина» в Криворізькій міській раді Ользі Бабенко за плідну співпрацю у 2018 році.

Громадські активісти відзначили, що Ольга Бабенко саме роботі з громадськими організаціями приділяла особливу увагу. За підтримки «Батьківщини» в Кривому Розі були реалізовані ряд важливих проектів соціально - культурного спрямування – «Акція 16 днів проти насильства», організація роботи клубу для батьків дітей з аутизмом «Гармонія в тобі», підтримка переселенців з Донбасу, особливо з інвалідністю, сприяння оздоровленню дітей з ВІЛ, видання краєзнавчої літератури організація і проведення різних заходів для соціально незахищених верств населення.

Ольга Бабенко спільно з громадськими активістами розробили обширний план спільних заходів і на нинішній рік.