Громадські приймальні «Батьківщини» працюють на вулицях Кривого Рогу

Криворізька міська організація ВО «Батьківщина» організувала роботу відкритих громадських приймалень, які працюють на вулицях.

Прийоми у громадських приймальнях на вулицях Кривого Рогу ведуть депутати міської та районних рад від ВО «Батьківщина». Також людям роздають друковані інформаційні матеріали. Минулого тижня всі бажаючі змогли отримати газету «У твоєму місті», де опубліковано звіти депутатів - «батьківщинівців».

Ще однією з форм роботи криворізьких партійців є інформаційні зустрічі з виборцями, які відбуваються поруч з їхнім місцем проживання.

Як повідомляють у криворізькій «Батьківщині», основною темою такого спілкування в останні дні стало призначення нового Премєр - міністра після обрання Президентом України Володимира Зеленського. Багато жителів міста гірників найбільш підготовленою для такої надзвичайно відповідальної посади у нинішній непростий для нашої держави час бачать Юлію Тимошенко.