Громадськість Кривого Рогу занепокоєна ходом розслідування замаху на вбивство депутата - «батьківщинівця»

Громадськість Кривого Рогу звернулася до Офісу Генерального прокурора України, прокуратури Дніпропетровської області, територіальних прокуратур свого міста з вимогою виконати свій обов’язок – повідомити про підозру винуватцям нападу на депутата Центрально - Міської районної ради від ВО «Батьківщина» Вадима Мірзояна, що стався півтора роки тому.

Криворізька «Батьківщина» тоді заявила, що замах на вбивство її депутата повязаний з політичною діяльністю Вадима Мірзояна, а саме принциповому небажанні в якості посадової особи підписувати фейкові акти начебто «виконаних» робіт фірми - прокладки, контрольованої екс - нардепом.

Громадськість привертає увагу до того, що на сьогодні є всі підстави для затримання і покарання нападників, адже слідчими зібрано вдосталь доказів причетності до цього конкретних осіб. Але в органах прокуратури знаходять всілякі відмовки.

«Справа Мірзояна – це не про нього персонально. Це справа про невідворотність покарання стосовно злочинців, за якими б корочками вони не ховалися», - наголошується у зверненні.

При цьому підписанти привертають увагу до того, що у 2017 - 2019 роках в Кривому Розі було скоєно десятки злочинів стосовно журналістів, громадських активістів та екологів. Постраждали представники різних політичних сил. За всіма цими діяннями простежується тінь колишньої влади.