Криворізька «Батьківщина» долучилася до питань громадської освіти і виборчої культури

Голова Криворізької міської організації ВО «Батьківщина» Ольга Бабенко взяла участь у засіданні координаційної ради громадських організацій «Кривий Ріг - рідне місто». Головними темами для обговорення на цьому зібранні стали цивільна освіта і виборча культура.

«Здається, що право, громадська освіта – це досить розмиті, віддалені категорії, які живуть своїм життям. Але все це значно ближче і набагато важливіше, чим може здаватися. Ми повинні розвиватися самі і розвивати наше суспільство», - так пояснює Ольга Бабенко те, чому «батьківщинівці» долучилися до обговорення таких тем.

За результатами зустрічі, ініціатором і модератором якої став доктор філософії в галузі права Дмитро Степанюк, було прийнято до розгляду Стратегію розвитку громадської освіти до 2030 року. Серед пріоритетних завдань – виборча освіта і громадська активність, втілення теорії через реальну практику (починаючи з шкільної лави), законодавче забезпечення.