Криворізька «Батьківщина» підтримала учасників чемпіонату України з джиу - джитсу

Керівник депутатської групи ВО «Батьківщина» в Криворізькій міській раді Ольга Бабенко стала почесною гостею чемпіонату України з джиу - джитсу, який традиційно відбувся у місті гірників.

Кривий Ріг є лідером серед українських міст за рівнем розвитку джиу - джитсу. Цей вид спорту тут культивують відразу 17 клубів і шкіл. Не дивно ж, що з 230 учасників нинішнього чемпіонату з 9-и областей України більшість, а саме147 спортсменів, представляли Кривий Ріг.

Ольга Бабенко привітала учасників змагань під час урочистого відкриття чемпіонату, а після його завершення вручила нагороди кращим спортсменам.

Команда «Батьківщини» в Кривому Розі в цьому напрямі працює постійно і послідовно. За ініціативи депутатів - партійців у міській раді було проголосовано і прийнято програму розвитку спорту. З 2017-го року у місті щорічно встановлюється 100 стипендій для видатних спортсменів і тренерів Кривого Рогу в залежності від досягнутого результату, що також було ініційовано «батьківщинівцями».