Криворізька «Батьківщина» провела танцювальний фестиваль

Керівник депутатської групи ВО «Батьківщина» у Криворізькій міській раді, лідер громадського об’єднання “За рідне місто» Ольга Бабенко втретє ініціювала і підтримала танцювальний фестиваль «Iron battle».

Свято танцювальної вуличної культури відбулося на криворізькому «Арт-Майдані» і було приурочене до Дня молоді. Дійство зібрало прихильників хіп-хопу не лише місцевих, а й з інших областей України. Вони залюбки долучилися до фестивалю у прагненні отримати майстер-клас від кращих танцюристів і випробувати власні сили. Завгалом близько 70 танцюристів у непростій боротьбі визначали кращого хіп-хопера у шести номінаціях.

«Для мене творчість – це насамперед позитивні емоції, це віра у себе і самовираження. Цього прекрасного дня, Дня молоді, хочеться побажати всім учасникам фестивалю, всій молоді України, свободи вираження своїх талантів і здібностей, енергії в досягненні поставлених цілей, перемог на життєвому шляху!», - наголосила у своєму зверненні до учасників фестивалю Ольга Бабенко.