Криворізькі «батьківщинівці» долучилися до Prozorro

Голова Криворізької міської молодіжної організації «Батьківщина молода» Денис Колосовський взяв участь у круглому столі «Працюй і перемагай в Prozorro».

Учасниками круглого столу, який відбувся у стінах Дніпропетровської обласної державної адміністрації, стали представники бізнесу, міністерств, ОДА і самої системи Prozorro. Головною ж темою обговорення стало об’єднання зусиль держчиновників і бізнесменів для зруйнування старих корупційних схем і вдосконалення технології проведення державних закупівель.

«Круглий стіл залишив подвійні враження, з одного боку це була спроба об'єднати різні сторони для досягнення загальної мети, з другого – було видно, що чиновники не готові зустрітися віч-навіч з нагальними проблемами, що засвідчували їхні шаблонні відповіді на запитання бізнесменів. Не дивлячись на те, що Prozorro має свої явні плюси, дуже засмучує і обурює небажання творців чути прямих користувачів цієї системи, які щодня зіштовхуються з недоробками даної реформи», - поділився своїми враженнями від побаченого і почутого Денис Колосовський.