Лідер «Батьківщини» Кам’янського отримав нагрудний знак «За заслуги перед містом»

Голова Кам’янської міської організації ВО “Батьківщина» Олександр Плахотнік отримав нагрудний знак Дніпропетровської обласної ради «За заслуги перед містом».

Церемонію нагородження приурочили до Дня працівників житлово - комунального господарства та побутового обслуговування населення, який відзначався минулої неділі. З нагоди цього свята Олександр Плахотнік отримав ще одну відзнаку – «Господарник року». Лідер партійців Кам’янського з липня 2017 року очолює комунальне підприємство «Міськводоканал», яке вивів до числа успішних, відзначається активною благодійною діяльністю.

З Днем працівників житлово - комунального господарства та побутового обслуговування населення привітала земляків, які працюють у цій сфері, і Кам’янська міська організація ВО “Батьківщина».

«Жодна з наявних сфер не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова. Адже в кожному домі нам потрібні вода, газ, тепло», - наголошують партійці у своєму привітанні.